Quantcast

Froilà parla sobre els toros en la seva primera entrevista a la televisió

Poc temps després de complir la majoria d'edat, Felip Joan Froilà ha concedit la seva primera entrevista per a un programa de televisió. 'Espejo Público', d'Antena 3, ha aconseguit que el fill gran de la infanta Elena mostri la seva opinió davant els continus comentaris antitaurins després de la mort de Víctor Barri .

Durant la mort del torero Froilán es trobava als Estats Units, on es troba cursant els seus estudis, per això no va dubtar a trucar a la seva mare davant el que ha passat. "Vaig trucar a la meva mare perquè hi havia una anècdota amb ell. Víctor s'havia trobat amb la meva mare en un lloc de Càritas i li va dir que, si ella anava als toros aquesta tarda, li anava a oferir un", explica.

a més, també ha tingut paraules per a aquells que s'han dedicat a insultar el torero després de la seva mort. " Em fa pena , perquè abans de res està el respecte a un ésser humà ia una cultura espanyola que sempre ha estat en peu. Em fa pena", assegura.

Aquests segons d'entrevista han estat emesos al programa aquest dilluns, que emetrà l'entrevista íntegra durant el matí de dimarts.