Quantcast

L'acudit de Matías Prats sobre Harry Potter que s'ha fet viral

Matías Prats ho ha tornat a fer. El presentador d'informatius d'Antena 3 ha revolucionat les xarxes socials amb un dels seus acudits en ple directe. En aquesta ocasió, l'acudit ha tingut com a protagonista a Harry Potter .

"Barcelona acull aquest cap de setmana la primera convenció internacional dedicada a la saga d'Harry Potter. centenars de seguidors de l'obra de JK Rowling han acudit per conèixer els secrets del mag més famós. el seu és que hagin sortit … encantats ", deia el presentador abans de donar pas al vídeo.

Amb aquesta simple descripció de l'esdeveniment i el curiós acudit, Prats esdevenia un cop més en fenomen viral a les xarxes socials.

Matías Prats, únic. pic.twitter.com/lCAxdXNrVm

El Profeta (@EiProfeta) 4 setembre 2016