Quantcast

Les misterioses vacances de Yoli i Jonathan de GH15

Yoli i Jonathan (GH15) segueixen gaudint de les seves vacances, però en aquesta ocasió no han volgut fer públic el lloc de destinació. La parella, acompanyada de la seva filla Valeria, van fer una parada a Madrid per visitar al seu amic i company de concurs, Vitín .

Però el destí no era aquest, i Yoli feia que el viatge es tornés d'allò més misteriós al llançar aquesta pregunta: "Ens anem, Chu, Chu! Endevineu on?" . Jonathan donava més informació a l'assegurar que es tractava de l'última setmana de vacances de tots dos: "Darrera setmana de vacances … Marxem!" .

Després de l'última publicació de Yoli en el que sembla un aeroport són molts els seguidors que s'han atrevit a aventurar que Eivissa és la destinació escollida per tal d ' visitar la seva cosina Alejandra .

Segur que en properes publicacions la parella ens sorprèn amb el destí escollit.