Quantcast

La Cerdanya, 5 de setembre 2016: PROP DE 500 CICLISTES A LA CERDANYA CYCLE TOUR

Prop de 500 ciclistes han participat aquest diumenge a la primera edició de La Cerdanya Cycle Tour, una marxa cicloturista amb dos recorreguts: un de 128 quilòmetres i l’altre de 200. Els participants han sortit a les vuit del matí des d’Alp i han rodat per diferents indrets de l’Alta i la Baixa Cerdanya, com ara Bellver, Martinet, Lles, Prullans, Puigcerdà, Font-Romeu, Eina o Llo. La prova, organitzada pel Club Ciclista Alp La Molina, va néixer amb la idea de promocionar l’esport i donar a conèixer aquesta vall del Pirineu.

Els organitzadors valoren positivament la participació d’aquesta primera edició i confien que La Cerdanya Cycle Tour es consolidi dins el calendari internacional de marxes cicloturistes.

El guanyador de la Marxa Endurance de 200 quilòmetres ha estat l’urgellenc Emili Vicente que ha finalitzat amb un temps de 6 hores i 30 minuts. El segon i tercer lloc l’han ocupat Salvador Amat i Fèlix Culebras, amb un temps de 6 hores 36 minuts i només dos segons de diferència. La participant més ràpida ha estat Kaisa-Liisa Raiskinmäki, que ha creuat la meta després de 10 hores i 12 minuts.

En la categoria Marxa Sport de 128 quilòmetres, el primer lloc l’ha ocupat el també urgellenc Marc Alonso, que ha fet un temps de 3 hores i 52 minuts. Un segon més tard han creuat la meta Asier Irigoyen i Adrià Brunet. El podi femení l’ha ocupat, Clàudia Galícia, amb un temps de 4h i 8 minuts, seguida de Lorena Ledesma (4h 45m) i Anna Vela (4h 56m).

Parlen al vídeo: JOAQUIM CAMACHO, ORGANITZADOR