Quantcast

La Fundació Crèdit Andorrà atorga quatre noves beques de postgrau per estudiar a l'estranger

Quatre joves han estat becats per la Fundació Crèdit Andorrà per poder cursar estudis de postgrau a l'estranger. Així, el jurat ha reconegut els mèrits de Carolina Bartumeu Rocamora, qui estudiarà un Master of Performance Programme a la Royal College of Music de Londres; Raquel Espunyes Nozières, que farà un Màster en Periodisme Internacional a la City University of London; Marta Mas Porta, que durà a terme un Master in Business Administration a l’IESE de Barcelona, i André Filipe Ribeiro Caçador, amb un Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació a La Salle de Barcelona.

Barcelona és la ciutat on més becaris han cursat els seus estudis de postgrau, amb un total de 79 estudiants, cosa que representa un 41,15% dels becats des de l’inici d’aquest programa. Pel que fa als països, Espanya és el més escollit, seguit per França, Suïssa, el Regne Unit i els Estats Units.  

La promoció de la formació i la difusió del coneixement són els objectius que van motivar el naixement de la Fundació Crèdit Andorrà i, actualment, són els eixos vertebradors de les activitats que duu a terme. La dotació de beques és la primera iniciativa que va impulsar l’entitat, conscient que la formació de les persones és un element essencial per al progrés, tant social com econòmic i cultural, de qualsevol societat