Quantcast

Emma García, presentadora de 'MYHYV', llueix bon cos a la platja

Després de deixar lligat tot durant uns dies en 'Dones i Homes i Viceversa' (el programa està gravat i s'emet setmanes després en antena), Emma García, presentadora del programa de Telecinco, ha pogut donar-se un respir rere any intens i gaudir d'unes merescudes vacances a la seva terra natal, al País Basc.

la revista 'Diez Minutos' ha caçat la presentadora d'Ordizia en la platja de Sant Sebastià , acompanyada pel seu marit, Aitor, i amb la seva filla Uxue. A molts els han sorprès l'espectacular bon cos d'Emma als seus 43 anys , una cosa que té explicació, entre moltes altres coses, per la seva afició al running, la qual comparteix amb el pare de la seva petita.

Segons les informacions d'aquesta publicació, Emma, ??Aitor i la petita també van gaudir d'un bon dia de turisme i menjar pels carrers de Donosti. Els 'pintxos' no van faltar en aquesta jornada, on van fer tot tipus d'activitats i on van aprofitar tot el dia abans que Emma García reprengui, de nou, el comandament de 'MYHV'.

de cara a les pròximes setmanes, el programa de Telecinco prepara algunes sorpreses per als seus espectadors com, per exemple, l'esperat tron ??gai que tant demandava l'audiència.