Quantcast

L'error ortogràfic d'Álvaro Soler en el seu videoclip es fa viral

Tot i ser un dels cantants de l'estiu gràcies al seu tema, 'Sofia', que ha sonat en discoteques i xiringuitos aquests últims mesos, Álvaro Soler és protagonista a les xarxes socials per una anècdota ben diferent.

El videoclip d'una altra de les seves cançons més conegudes, 'Volar', conté un fallada ortogràfic que havia passat desapercebut per a la gran majoria dels seus seguidors i seguidores però que un tuiter ha rescatat i s'ha fet viral.

En una de les estrofes, Álvaro canta "fet a volar" . No obstant això, erròniament, en el videoclip apareix un cartell en el qual desafortunadament hi ha una manca evident: "fet a volar" , del verb fer. Concretament, la sentència es dóna en el 00:20 del vídeo.

Alguns, s'han rigut molt d'aquest error, recordant que es faria en només uns segons i amb seguidors de 'MYHYV' i altres han defensat que una fallada el té qualsevol. Les xarxes socials, això sí, són molt diferents.