Quantcast

Rosanna Zanetti, núvia de Bisbal, revela que va ser víctima d'un segrest exprés

Més enllà de les fotografies que puja a Instagram i del poc que ha comptat Bisbal, la informació que hi ha sobre la seva parella, la veneçolana Rosanna Zanetti , és escassa. Tots dos han decidit que la seva relació sigui secreta i gaudeixen junts d'una bonica història d'amor.

No obstant això, dijous passat, Rosanna, aprofitant la manifestació celebrada a Caracas contra el règim de Maduro, pujava un vídeo a la xarxa social per explicar la situació que es viu en el dia a dia al seu país.

"Totes les persones de l'estranger em pregunten si la crisi que es viu a Veneçuela és tan lletja com es veu en les notícies. La meva resposta sempre és no. no perquè és moltíssim pitjor. no hi ha medicines, no hi ha aliments, no hi ha seguretat (…) Molts desconeixen que jo de fa 8 anys vaig patir un segrest exprés i van ser les quatre hores més eternes i horribles de tota la meva vida ", ressaltava la núvia del cantant d'Almeria.

la jove, això sí, fa temps que no viatjava a la seva terra, ja que en aquests moments es troba instal·lada a Espanya al costat del 'triunfito'. Almeria és una zona que coneix ja molt bé la veneçolana, ja que Bisbal i ella han estat descobrint tots els seus racons durant aquest estiu.

la sintonia de Rosanna amb la cultura espanyola és tal que fins i tot s'ha atrevit a posar-se un vestit per ballar sevillanes a Almeria. Olé!