Quantcast

'El Ministeri de l'Temps' demanda per plagi a 'Timeless'

Un despatx d'advocats de Los Angeles ha presentat una demanda de plagi contra la cadena NBC i la productora Sony Pictures després que els guionistes i l'equip de direcció del 'Ministeri del Temps ' hagi trobat similituds evidents entre la idea de la sèrie ' Timeless ' i la ficció emesa a Televisió Espanyola.

a' El Ministeri de l'Temps 'hi ha tres protagonistes : dona culta, un soldat i un metge. A 'Timeless': una professora d'història, un marine i un científic. També coincideixen les portes temporals en què no es pot viatjar cap al futur.

A més, 'Timeless' també caldria plagiat el robatori d'una màquina del temps per un ens malvat per canviar la història del país, una cosa que mesos abans ja havien els protagonistes d' 'El Ministeri del Temps' a Espanya. Els guionistes asseguren que hi ha similituds també en el to de les escenes, barrejant "drama, acció i humor".

Segons 'El Confidencial Digital', responsables d' 'El Ministeri del Temps' es van reunir amb Sony Pictures fa un temps, que va mostrar interès per la idea ia la qual van enviar informació sobre la sèrie i alguns guions.

la comunicació es va aturar i les < strong> negociacions d'una possible adaptació es van trencar. No hi va haver més notícies fins fa un mes, data en què la NBC anunciava 'Timeless'.