Quantcast

Es filtra el sou que cobrarà Víctor Arribas, presentador de 'La nit en 24H'

Televisió Espanyola ha realitzat en les últimes setmanes una sèrie de canvis per intentar millorar les dades d'audiència i les crítiques que porta rebent en els últims anys pels espectadors, els quals acusen la cadena pública de "mala informació" i demostrada "parcialitat".

Sergio Martín, un dels periodistes més polèmiques de TVE, que presentava 'La nit en 24H', passa a ocupar 'los desayunos de La 1' després que María Casado recollís el testimoni de Mariló Montero a 'el matí de la 1'.

Aquesta vacant que deixa el periodista zamorà en la nit del Canal 24 Hores ha passat a mans de Víctor Arribas , un dels pesos pesants de Telemadrid des de 2004 a 2012 i que s'ha mostrat sempre molt crític com a col·laborador en diferents cadenes contra Podem, cosa que no ha caigut gens bé, per exemple, a Pau Echenique, que mostrava així seva disconformitat a Twitter.

El programa @ Lanoche_24h el paguem tots. No de rebut que el presenti un hooligan que insulta cinc milions. pic.twitter.com/5smLJEdGJU

& mdash; Pau Echenique (@pnique) 2 setembre 2016

'Eldiario.es' ha publicat una informació en la qual ha accedit al contracte que passarà a tenir Arribas. Per una jornada de 37,5 hores setmanals de dilluns a diumenge, el periodista guanyarà un salari de 5.400 euros bruts pel programa 'La nit 24 hores', emès de dilluns a divendres, és a dir, 65.000 euros bruts a l'any.

En el Consell d'Informatius tampoc ha agradat la decisió, ja que la consideren una "contractació innecessària" que reflecteix "raons ideològiques" que porta marcant la cadena en els últims anys. "És un tertulià amb marcat biaix partidista que no val com a jutge moderant", ressalten.

Un dels exemples que ressalten és el tractament que es va fer en els atemptats de l'11-M a Madrid quan ell era responsable del Telenotícies de Telemadrid i on insistien en l'anomenada "teoria de la conspiració".