Quantcast

És la Coca-cola molt perjudicial per a la dentadura humana?

Segurament hagis escoltat en alguna ocasió que els sucres i els àcids que contenen els refrescos amb gas són molt nocius per a l'esmalt de les dents. I sí, és clar que ho són.

És molt senzill comprovar-ho. Com han fet diversos usuaris de Youtube, només necessites una dentadura o alguna peça dental per veure-ho amb els teus propis ulls.

Un jove nord-americà ho ha fet. Això sí, la Coca-Cola no és el refresc més nociu. "He de fer una confessió: m'encanta Mountain Dew però és bastant pitjor que la Coca-Cola", assenyala el jove al vídeo.

Després de deixar dues moles en remull en els dos refrescos durant tres setmanes, el resultat és significatiu. Malgrat que la Coca-Cola és fins a sis vegades més àcida, el Mountain Dew dissol i danya molt més la dent, amb un pH de 3,5.