Quantcast

Mor en un accident de trànsit i el seu pare se suïcida al dia següent en el mateix lloc

Els veïns del municipi madrileny de Valdemorillo es troben commocionats després del tràgic succés que ha colpejat directament a la localitat. Dilluns passat, Carmen, una jove de 17 anys resident allà, moria en un accident de moto que va tenir lloc a la M-512, a l'altura de Robledo de Chavela .

Malgrat que en un primer moment es va especular amb que va poder ser atropellada per un vehicle, la investigació va assenyalar que va tenir un accident ella sola. Els metges la van traslladar d'urgència a l'Hospital 12 d'Octubre de Madrid, on va morir a conseqüència dels greus politraumatismes.

Al dia següent, en aquest fatídic punt, al quilòmetre 13 , el seu pare, el qual li havia regalat la motocicleta, va acudir amb una escopeta de caça i es va suïcidar .

Segons informa 'el Mundo', els mateixos agents que li van comunicar al pare de Carmen la mort de la seva filla van ser els que van acudir a aquest lloc fatídic de la M-512 que ha colpejat al municipi de Valdemorillo.

A Twitter, veïns, amics i familiars de la víctima han creat un hashtag, # TodosSomosCarmen29, en què estan recordant a la morta. La jove era una gran aficionada a les motos, la seva autèntica vida, tal com es podia veure en xarxes socials com Instagram. DEP.