Quantcast

La mare de Diana Quer: "Estic enfonsada perquè m'han tret la custòdia de la meva filla"

Aquest dijous, el Jutjat d'Instrucció número 2 de Ribeira decidia retirar cautelarment a Diana López-Pinel, la mare de Diana Quer , desapareguda fa gairebé dues setmanes a la localitat corunyesa de Pobra do Caramiñal , la custòdia de la seva filla menor, Valeria, de 16 anys.

En un comunicat emès hores després d'aquesta resolució, López-Pinel ha afirmat que es troba "bastant enfonsada, trista i destrossada" per la notícia. "¿Ni tan sols en aquest moment d'absència poden determinades persones deixar una guerra que ha fet tant de mal?", Es pregunta en aquest escrit.

En aquestes línies, la mare de Diana Quer assegura que el seu cor " no arriba a entendre res del que està passant al meu voltant en aquests moments ". " Tenir el que més vols lluny de tu és el pitjor patiment , però tenir al teu fill lluny i no saber si està viu no es pot explicar amb paraules, en un sentir" , aclareix.

"Des del principi he dit que, ja que la meva filla no pot, jo seria la seva veu, i avui vull aixecar-la per dir que tot això no li semblaria gens bé. Ni ho de la gent dient ser la seva amiga, ni l'amic que va poder ser una mica més , ni les discussions que no fos (…) Sentiria vergonya de veure que s'estan anteposant temes que res tenen a veure amb ella, ni amb la seva vida i altres coses de parella que no han de afectar ", concreta.

" la meva única preocupació és que aparegui. Res més. Gràcies a tots " , conclou la mare de Diana, a la qual se segueix buscant i en la qual hi ha molts voluntaris col·laborant, fins a 200 persones.