Quantcast

Alt Urgell, 2 de setembre 2016: LA SEU RET HOMENATGE A MAIALEN CHOURRAUT

Aquest divendres ha tingut lloc l'acte d’homenatge a la piragüista basca resident a la Seu d’Urgell, Maialen Chourraut, en reconeixement a la Medalla d’Or aconseguida als Jocs Olímpics de Rio. La recepció oferta per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha estat presidida per l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, el delegat territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat a Lleida, Joan Segura, i el regidor d’Esports de l'ajuntament de la Seu d'Urgell, Isidor Alberich,i els regidors i regidores del Consistori urgellenc.
Després dels diversos parlaments de les autoritats presents, s'ha fet el lliurament d’un obsequi a la palista.

El secret de l'èxit, segons ha dit Maialen, és viure en un lloc que t'aporti qualitat de vida

A més, tots els assistents han pogut gaudir la projecció de la prova que li va donar l’Or Olímpic, i la pujada al podi.

Parlen al vídeo: MAIALEN CHORRAUT