Quantcast

La Cerdanya, 2 de setembre 2016: 'L'ÀNIMA DE LA FUSTA', AL MUSEU CERDÀ

El Museu Cerdà de Puigcerdà acull des d’aquest dissabte l’exposició 'L’ànima de la fusta' de l’artista de Campdevànol, Evelí Adam. Fuster per vocació familiar, Adam ha volgut portar a Cerdanya una mostra de les seves obres de pintura acrílica i de les seves escultures, inspirades en la natura i amb la fusta com a protagonista.

L’exposició, que consta de 80 obres, algunes de les quals són peces històriques, té una vessant educativa, ja que el mateix autor oferirà xerrades als escolars i a la gent gran. L’artista aconsegueix, així, apropar l’art a tots els públics d’una manera didàctica i amena.

Aquest dissabte a les 19h del vespre tindrà lloc la inauguració de l’exposició, que es podrà veure a la primera planta del Museu Cerdà fins el proper 30 d’octubre.

Parlen al vídeo: EVELÍ ADAM, PINTOR I ESCULTOR