Quantcast

Giuls, de GH14, desnonada del seu pis a ple embaràs

Giuls , concursant de 'Gran Hermano 14', ha comunicat a través del seu compte d'Instagram el terrible moment pel qual està passant. Tot i estar embarassada i, per això, viure un dels moments més feliços de la seva vida, aquesta felicitat s'està veient truncada per la situació que viu la seva família.

La jove es veu obligada a deixar el proper mes d'octubre el seu pis, just el mes en què té previst donar a llum. L'ex gran germana explica que el que pretén el seu casolà és reformar el pis per llogar-més car a l'estiu .

"A l'octubre neix el meu fill Ian ia l'octubre ens hem d'anar del pis on estem perquè, com no, el propietari vol reformar-lo per llogar-més car a l'estiu" , explica .

Giuls assegura que porta des de març "buscant una llar 'decent' per a la meva família" , però "la meitat dels lloguen per temporada d'hivern. I l'altra meitat, els lloguen a uns preus impensables. 900 o 1000 euros al mes ". a més, explica que explica la seva història " per seguir tenint una mica d'esperança ".