Quantcast

L'acusen de maltractament i demostra amb un vídeo que la seva exdona es autolesionaba

Scott Mitchell és un multimilionari de 45 anys que s'ha lliurat de la presó gràcies a aquest vídeo. La seva dona, Mary Hunt, de 29 anys i amb la qual estava feliçment compromès, va elaborar un pla amb el qual apropiar-se de la fortuna de la seva parella, però la jugada li va sortir malament.

< p> La història va començar quan Scott es va adonar que la seva núvia li estava robant diners, així com un lot de joies valorades en 2.000.000 milions d'euros. Per això, l'home va decidir denunciar a la noia.

Com a resposta a això, la dona va acudir a comissaria per confessar que estava sent víctima de maltractaments per part de la seva parella. Com a prova va mostrar les seves lesions físiques, però hi va haver un detall que no va tenir en compte: les càmeres de seguretat de l'habitatge.

Davant d'aquesta acusació, l'home va revisar les gravacions de les càmeres instal·lades a casa seva i va comprovar com en una d'elles es pot veure a Mary cridant i autolesionant .

Mitchell va portar el vídeo a la comissaria per interposar una demanda contra Mary, a més de publicar les imatges a les xarxes socials amb la finalitat de demostrar la seva innocència.

El demandant ha sol·licitat una indemnització de quatre milions d'euros per danys i perjudicis , a més de pels objectes robats.