Quantcast

Explota un coet de Space X a Cap Canaveral

Un coet Falcon 9 de SpaceX ha explotat a primera hora d'aquest dijous a la zona de llançament a Cap Canaveral , a Florida, sense que de moment s'hagin dades de si hi ha ferits en el succés, informen els mitjans locals.

Alguns mitjans i usuaris de Twitter han compartit imatges en què es veu una gran columna de fum negre sobre el lloc.

Pel que sembla, segons la CNN, SpaceX no ha aconseguit fer-se amb el control del coet perquè aterrés en la seva plataforma flotant al mar.

"No hi ha cap amenaça per a la població en general per avortament catastròfic durant una prova estàtica de llançament a la rampa de llançament d'SpaceX aquest matí" a Cap Canaveral, ha informat a través del seu compte personal de Twitter l'oficina d'emergències del comtat de Brevard, on es troben les instal·lacions.