Quantcast

Un home intenta llançar-se al buit des del cartell de Tío Pepe a Madrid

A uns metres del Congrés dels Diputats, mentre Rajoy, Sánchez, Iglesias, Rivera i companyia debatien coses sense sentit amb direcció a unes terceres eleccions, 1 home de 37 anys intentava aquest dimecres llançar-se al buit des terrat de l' emblemàtic edifici del cartell del 'Tío Pepe' , situat en la Porta del Sol de Madrid.

Afortunadament, un grup d'agents de Policia del districte Centre va organitzar ràpidament un dispositiu per evitar que l'home que havia enfilat per la bastida aconseguís suïcidar gràcies al 'delació' d'un treballador de neteja que estava en aquesta zona.

Els Bombers i la Policia van crear un cordó policial, accedint al lloc on l'individu es trobava "molt nerviós", amb els dos peus suspesos en l'aire i cridant. A més, tenia ferides amb sang al cap , provocats pels cops que es autopropinaba amb una barana, una cosa que deixava clar que volia suïcidar-se.

< p> Després de més de vint minuts de conversa, en la qual els policies van tractar calmar-lo, un bomber es va llançar cap a la seva posició, agafant el suïcida i caient tots dos a terra de la bastida.

l'home va oferir forta resistència i el bomber va necessitar ajuda d'altres companys per aconseguir immobilitzar-lo. Després d'un llarg treball, l'home va ser atès pels serveis sanitaris del Samur-Protecció Civil.

Actuació policial davant un suïcida que intentava tirar-se des de l'edifici de l'oncle Pepe de #puertadelSol #Madrid pic.twitter.com/JxMmsLoYun

& mdash; Elu López (@jjoselu) 31 agost 2016