Quantcast

Cayetano Martínez de Irujo, enamorat d'una jove de 20 anys

Cayetano Martínez de Irujo ha trobat de nou l'amor. En aquesta ocasió, el duc d'Arjona ha conquistat el cor d'una estudiant de 20 anys (si, 33 anys més jove que ell) que va conèixer a principis d'estiu durant una festa a Marbella.

Segons informa la revista 'Hola!', l'ex de Genoveva Casanova i Melanie Costa, nedadora olímpica, estaria sortint amb Bàrbara Mirjan Aliende, una jove que s'ha format al Runnymede College , el prestigiós col·legi britànic on van estudiar els fills de Cayetano i la pròpia Genoveva.

Bàrbara, filla única d'un pare libanès i una mare basca , també va passar per l'International School of Madrid (ISM), cosa que demostra que es mou en cercles socials d'alt standing.

l'esmentada publicació ha vist a Cayetano ja Bàrbara molt junts i gaudint dels capvespres de la Costa del Sol, a més de < strong> navegant amb Luis i Amina, els fills del duc d'Arjona, als quals la jove només treu cinc anys.

Tots dos estan tenint bastants problemes, segons 'Hola!', perquè les seves famílies no accepten la relació. A l'entorn de Bàrbara "no li agrada gens que li tripliqui l'edat" encara que no el preocupa que sigui Gaietà. Genoveva, l'ex del duc d'Arjona, no veu bé que hi hagi ficat als seus fills molt aviat.

Aquestes fonts comenten, per cert, que Bàrbara "és una noia molt madura i avançada per l'edat que té "i que" no té interès pels nois de la seva edat i es fixa en els homes més grans ". Malgrat la seva joventut, la estudiant té entre mans un projecte d'una firma de roba amb una íntima amiga.