Quantcast

Una gossa espera a l'hospital d'Elda a que la seva propietària sigui operada d'urgència

L'Hospital General d'Elda, a Alacant, té des del passat diumenge a un 'pacient' una mica especial esperant a les portes. Maya, una gossa de la raça Akita Inu , es troba pacientment per veure si torna a veure la seva propietària, la Sandra, una jove de 22 anys que va haver de ser operada d'urgència després d'una apendicitis que va patir durant el viatge.

La jove, de 22 anys, va començar a sentir-se malament després de tornar de vacances a Granada amb el seu pare Manuel. Sandra va decidir anar a l'hospital i el que semblava una visita efímera, s'ha convertit en una estada de diversos dies. Malgrat això, Maya ha mostrat la seva fidelitat i no es mogut ni un instant de la porta d'Urgències, ja que no pot passar dins el centre clínic.

Un gran nombre de persones que treballa a l'Hospital d'Elda ha valorat l'acció de Maya, a la qual no li han faltat cures en els últims dies. Aigua, menjar i companyia. La fidelitat d'aquesta gossa ha provocat que alguns treballadors hagin proposat a Sandra i al seu pare fer-se càrrec d'ella fins que es recupera però es nega a moure d'allà sota cap concepte.

Està previst que l'espera de Maya no s'allargui molts més dies ja que Sandra podria rebre l'alta mèdica en breu i tornar tots junts a Barcelona, ??on resideixen habitualment.