Quantcast

La Cerdanya, 1 de setembre 2016: NOVA PISTA ESPORTIVA A L'ESCOLA ALFONS I

L’escola Alfons I de Puigcerdà tindrà aquest nou curs una nova pista esportiva de gespa artificial, gràcies a una subvenció que la Diputació de Girona ha concedit a l’ajuntament de Puigcerdà. La pista estarà equipada amb xarxes de seguretat, tancat perimetral, porteries i cistelles, i serà molt semblant a la que actualment hi ha al parc dels Quatre Camins, a l’entrada de la vila.

Les obres s’iniciaran en els propers dies i la intenció del consistori és que els alumnes puguin utilitzar la nova pista aquesta tardor. El cost de l’actuació és de 34.000 euros, 7.300 dels quals els aporta la diputació de Girona a través d’unes ajudes destinades a rehabilitar equipaments esportius i la resta els aporta el consistori puigcerdanenc.

La línia de subvencions per a la remodelació d’instal·lacions esportives de la diputació també beneficiarà altres municipis de la comarca, com ara Ger i Das.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ