Quantcast

Roben 10.000 euros a Simeone mentre sopava a Gènova

La temporada no ha començat gens bé per al 'Cholo' Simeone . Després de l'dubitatiu arrencada de l'Atlètic de Madrid en Lliga, amb dos inesperats empats davant Alabès i Leganés, dos acabats d'ascendir, el tècnic argentí ha viscut un desafortunat incident en la visita familiar que ha fet a Gènova (Itàlia) .

Segons publica 'Genova Post', el passat 22 d'agost el 'Cholo' i el seu fill Giovanni, nouvingut a la ciutat italiana per signar pel club transalpí com a nou davanter de l'equip, van acudir a un restaurant cèntric per sopar.

Una trobada lluny de l'hotel en el qual l'entrenador de l'Atlètic de Madrid passava la nit i que un grup de lladres van aprofitar per robar uns 10.000 euros a l' 'Cholo' . La policia italiana ha procedit a investigar que ha passat, ja que els pispes s'haurien colat a l'habitació sense ni tan sols forçar portes i finestres.