Quantcast

Selena Gómez deixa la música temporalment pel lupus

Selena Gómez ha dit prou. Després d'un temps intentant compaginar la seva gira amb el tractament que porta diàriament per al lupus , malaltia que li van diagnosticar fa poc més d'un any, la cantant nord-americana ha decidit suspendre la seva gira i deixar la música temporalment.

Gómez, de 24 anys, ha informat a través d'un comunicat de la decisió que "m'està afectant de diferents maneres" i que l'ha obligat a cancel·lar tots els concerts que tenia previstos fins a finals d'any, entre ells el que anava a oferir a Madrid el proper mes de novembre.

Les persones que hagin comprat entrades per a aquest concert veuran com l'import de les mateixes es tornarà de forma íntegra mitjançant el mateix mètode de pagament pel qual va realitzar la compra. Per compres en efectiu caldrà tornar al mateix punt de venda, mentre que en el cas de compres en targeta serà devolució automàtica a la mateixa targeta.

A partir d'ara, Selena Gómez, que es mostra "optimista sobre el futur" , se centrarà en poder controlar els atacs d'ansietat, pànic i la depressió originada dels quadres de lupus, els quals poden presentar els seus "propis desafiaments".