Quantcast

Mor l'amo de Miguelañez en patir un accident mentre caçava a Rússia

Mario Migueláñez , amo de l'empresa de dolços Migueláñez, ha mort aquest dimarts a Rússia després de patir un fatídic accident mentre practicava caça d'alta muntanya a la zona del Caucas.

pel que sembla, Migueláñez, de 43 anys, casat i amb dos fills, es va precipitar al buit per un barranc que tenia una profunditat d'uns 800 metres.

Des de l'empresa han volgut agrair, a través d'un comunicat, les mostres de suport cap a la família, al mateix temps que demanen que "es respecti la seva intimitat" en tot moment.

Mario, que havia rebut el testimoni de l'empresa de mans del seu pare Onésimo fa 20 anys , era un aficionat a la caça, especialment a un dels reptes més arriscats de aquesta pràctica, la tur de Kuban, una modalitat de cacera que es realitza al Caucas.

"Lluitador, perseverant, compromès, col·leccionista de fets, de la caça pura i salvatge" . Així es definia Mario Migueláñez com a caçador, matèria sobre la qual havia escrit un llibre el passat mes de novembre, 'Nascut per i per a la caça', document que mostrava a través d'imatges seves aventures a Europa, Àsia i Amèrica del Nord .