Quantcast

Irina Shayk revela que volia ser un home quan era adolescent

Irina Shayk ha deixat sense paraules a molts dels seus fans amb l'entrevista que ha publicat la versió de la revista italiana 'GQ'. En ella, la model russa ha sorprès, confessant la dura adolescència que va viure.

Shayk reconeix en aquesta entrevista que no se sentia a gust amb el seu cos . "Vaig néixer i vaig créixer en un poble petit, una cosa que em va perjudicar. Ni tan sols pensava que fos una noia especialment maca. Als 14 anys, hauria donat un braç per ser un noi : estava convençuda que era horrible i que ningú em trobaria mai atractiva ", concretava la model.

Per aclarir els possibles rumors que podien tenir aquestes paraules, la model ha assegurat que no li agraden les dones . "Sóc russa: m'agraden els homes i els diamants", deia Shayk, que reconeixia que mai va pensar a dedicar-se al món de la moda i que odiava els vestits de color rosa i les flors.

Als 19 anys, això sí, tot va canviar quan un dia va decidir acompanyar a la seva germana a un càsting. Allí la seva percepció va ser diferent tot i que al principi els seus inicis van ser durs. "No hi havia viatjat en avió fins als 19 anys. Quan vaig arribar a París per primera vegada tenia 20 anys, i res a posar-me ni de menjar. Recordo que em sentia molt avergonyida davant d'altres models per com anava vestida ", aclaria.