Quantcast

Un radar caça a un cotxe fúnebre el xofer circulava sense punts al carnet

Un radar mòbil dels Mossos d'Esquadra ha enxampat un cotxe fúnebre circulant a 130 quilòmetres per hora en un tram limitat a 100 per l'autovia A-7, sentit nord, a la província de Tarragona.

Segons la informació dels Mossos, el conductor del cotxe fúnebre va rebre l'alt dels agents, els quals li van demanar la documentació. Ell va al·legar que l'havia deixat a casa i li van permetre continuar el seu camí per traslladar un difunt a la localitat de Torredembarra. Això sí, quan acabés li van advertir que l'havia de presentar-la a comissaria.

Minuts després, els agents van comprovar que circulava sense tots els punts del carnet , una cosa que va provocar que un motorista va comuniqués que no podia conduir, si bé li van permetre portar al difunt fins al cementiri.

Una vegada va ser acomiadat, el jutge va condemnar al jove de 30 anys a 32 dies de treballs comunitaris per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Des de la funerària han argumentat que l'individu va ser contractat com a peó però que en una demanda important de treball li van demanar que realitzés diversos serveis , almenys, fins a l'1 de setembre.

Aquest cas, això sí, crearà precedència perquè l'empresa exigirà als seus empleats un certificat sobre l'estat dels punts del seu permís de conduir.