Quantcast

Anne Igartiburu es desmaquilla en directe en suport a Alicia Keys

Són moltes les famoses que s'han sumat ja a #NoMakeUp , la iniciativa que va posar en marxa Alicia Keys per animar les dones a sentir-se segures mostrant naturals. L'última a fer-ho ha estat Anne Igartiburu .

La presentadora del programa de 'Cor' de TVE va decidir donar suport a la cantant nord-americana apareixent en plató amb la cara rentada i amb dos discos desmaquillants a la mà mentre donava passa a un vídeo.

< p> la cantant va llançar la plataforma #NoMakeup al mes de maig i des de llavors milers de dones de tot el món, tant famoses com anònimes, presenten el seu rostre al natural, sense pintallavis ni ombra d'ulls ni corrector.

Aquesta iniciativa va començar quan Keys va assegurar que mai tornaria a maquillar-per tal d'evitar "la pressió que tenen les dones per estar sempre perfectes" .