Quantcast

Rajoy s'hauria implicat en les coaccions als Cierco segons la premsa espanyola

Segons aquest mitjà, Rajoy hauria enviat al seu cap de gabinet, Jorge Moragas, que hauria pressionat en persona als responsables de Banca Privada d'Andorra per tal d'obtenir la informació bancaria de Pujol. Les visites haurien començat al juny del 2014 i més tard s'hi hauria incorporat també Jaime García-Legaz, el secretari d'estat de comerç. Al mateix temps Jordi Pujol va confessar que tenia diners al Principat. Els propietaris de Banca Privada d'Andorra, els germans Ramon i Higini Cierco, ja van declarar davant la batlle haver rebut pressions i coaccions per part de l'executiu espanyol. Segons les declaracions fetes pels propietaris de la BPA, se'ls va pressionar per tal que accedissin a facilitar informació sobre diversos comptes de polítics catalans.