Quantcast

Mor el corredor d'sanfermines Julen Madina per una onada

El corredor de tancaments i col·laborador de televisió Julen Madina, de 61 anys, ha mort aquest dimarts a l'hospital Universitari Donostia, després que dijous passat patís un greu accident a la platja de la Zurriola (Sant Sebastià) que li va deixar en coma.

La família de Madina ha donat a conèixer la seva mort a través d'un comunicat a les xarxes socials, on informa que el corredor, va patir dos greus lesions que li han deixat en coma i finalment no poder superar.

han agraït el "gran afecte mostrat per multitud d'amics que han estat a prop de la família en aquests durs moments". I no s'han oblidat dels "grans professionals que l'han atès i la delicadesa i afecte mostrats en la seva atenció".

Julen Madina va ser rescatat inconscient a la platja de la Zurriola el dijous 25 d'agost després, pel que sembla, ser enderrocat per una onada, xocar contra la sorra del fons i rebre un fort cop al cap ia la zona cervical.