Quantcast

Sandra Barneda i Nagore Robles, enxampades besant pels carrers de Madrid

L'estiu està arribant al seu final però encara hi ha temps perquè sorgeixin noves parelles sota el sol. L'última a sorprendre'ns ha estat la formada per Sandra Barneda i Nagore Robles . La revista 'Diez Minutos' ha enxampat a la periodista i la col·laboradora de Telecinco en actitud afectuosa i besant pels carrers de Madrid.

Fa un temps que va començar a parlar-se d'un possible romanç entre elles, després que les dues coincidissin en El Debat del programa 'Supervivientes', on Barneda era la presentadora.

Sandra Barneda va decidir parlar obertament sobre la seva condició sexual fa dos anys al programa 'Parli amb elles'. "La condició sexual és privada senyors i senyores i només afecta a dues persones. No ha de ser usada com a arma llancívola, ni tampoc com a lloança o mèrit personal. Per això, avui més que mai i després de tants anys, ja n'hi ha prou d'armaris, d'etiquetes, de jutjar a les dones i als homes ", exclamava.

Per la seva banda, Nagore Robles, qui es va fer famosa després del seu pas per 'Gran Hermano', va mantenir una relació amb Sofia Crist, filla de Bárbara Rey.

[ POTS VEURE EL RESTA DE FOTOS AQUÍ ]