Quantcast

Alt Urgell, 31 d'agost 2016: LA SEU ACULL UNES NOVES JORNADES DE TEOLOGIA

Les Jornades de Teologia s’han iniciat el matí d'aquest dimarts a la Sala d’Actes de Sant Domènec de La Seu d’Urgell, organitzades per la Delegació d’Ensenyament del Bisbat d’Urgell.
Es tracta d’unes jornades obertes al públic, on des de fa molts anys ve gent de diferents indrets.
Més de 120 professors i mestres de religió, de catequistes, de sacerdots i laics compromesos amb la tasca eclesial han participat en aquesta convocatòria, que ha estat presidida per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives i Sicília.

Els dos ponents de les jornades són la Dra. Margarita Mauri, professora titular d’Ètica a la Universitat de Barcelona i el Dr. Francesc Torralba, coordinador responsable de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.
La Dra. Mauri ha iniciat la ponència acompanyada d’un material visual que ha ajudat força a seguir-ne el contingut.

La segona conferència de les Jornades ha fixat l’atenció en l’ètica cristiana, i ha anat a càrrec del Dr. Torralba, que ha fet una especial referència a la virtut de la misericòrdia en motiu de l’any del Jubileu anunciat pel Papa Francesc.

Parlen al vídeo: MONS. JOAN-VIVES I SICÍLIA – DRA. MARGARITA MAURI