Quantcast

CM.- AM.- Salut crea un equip directiu de tres persones per liderar la reforma sanitària

Joan Antoni León, Cristina Santarrosa i Odile Sarroca formaran un equip directiu per liderar la reforma sanitària en què treballa el Ministeri de Salut. El ministre de l'àrea, Carles Àlvarez Marfany, encapçalarà aquest equip i ha nomenat l'actual coordinador de Salut, Joan Antoni León, com a secretari d'Estat de Salut. El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha assegurat que tenen una feina “molt significativa”, i confia que pugui tirar endavant perquè “s'ha creat per primera vegada un equip directiu amb plena dedicació centrat a tirar endavant la reforma”.

El Govern ha refermat la seva voluntat d'aconseguir el Pacte d'Estat de Salut perquè tots els grups polítics amb representació al Consell General coincideixen en la necessitat d'una reforma del sistema sanitari andorrà, tot i que cal concretar els detalls per aconseguir arribar a un acord. Cinca ha recordat que la proposta que han presentat als grups parlamentaris permet abordar la reforma, tot i que és susceptible de ser millorada, “per això cal que tots participin”.

Finalment, des del Govern confien que un cop s'hagin concretat tots els aspectes de la reforma, amb les aportacions de tots els grups, es pugui formalitzar el Pacte d'Estat.