Quantcast

El PSOE assegura que Rajoy no li ha donat "cap raó per votar-lo"

El portaveu del PSOE al Congrés dels Diputats, Antonio Hernando , ha assenyalat que Mariano Rajoy no els ha donat "cap raó" al seu grup parlamentari per donar-los suport, bé amb un "sí" o amb una abstenció que li permetés al candidat del PP a ser president del Govern.

"la seva intervenció ha estat qualsevol cosa menys la d'un candidat amb ganes , ambició de futur i ganes de canviar Espanya i de donar solucions ", ha criticat Antonio Hernando, que ha convidat a escoltar les paraules de Pere Sánchez aquest dimecres.

En la seva opinió, Mariano Rajoy s'ha limitat a exposar de manera "desapassionada" i "burocràtica" el pacte que ha assolit amb Ciutadans i el seu "projecte continuista, que no genera cap il·lusió ni confiança ".