Quantcast

Rajoy defensa que és l'única via per a un "Govern estable, moderat i eficaç"

El candidat del PP a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy , ha apel·lat avui a tots els partits a ser "coresponsables" per superar la situació que viu Espanya, i en nom de l'interès general, permetre la seva investidura i que el país compti ja amb un executiu en plenitud de funcions.

Rajoy ha llançat aquesta crida a la part final del seu discurs en el debat d'investidura davant del Congrés, que ha durat 80 minuts i en el qual ha dit que s'està "davant d'una responsabilitat compartida, ineludiblement compartida, davant la qual ningú hauria de mostrar-se indiferent".

quant a la corrupció, Rajoy amb prou feines ha dedicat temps en el seu discurs a aquest aspecte tot i que assegura que el seu partit ha posat en marxa mecanismes per recuperar "fins a l'últim euro robat pels corruptes".

a Espanya, avui, ha recalcat durant el seu discurs d'investidura, "no queda cap escletxa per a la impunitat" i la corrupció es persegueix "més que mai" i els càstigs "són els més elevats que s'han conegut".

Finalment , Rajoy ha proposat a la resta de partits amb representació a la cambra firmar un gran pacte per l'educació, de la mateixa manera que un altre contra la violència masclista , malgrat les que xifres de dotació econòmica a aquesta matèria han caigut des de l'any 2010.