Quantcast

María Galiana defensa a Imanol Arias i Ana Duato i els compara amb Messi

Després del silenci protagonitzat per la gran majoria dels actors de 'Cuéntame cómo pasó' després del presumpte escàndol fiscal de Imanol Arias i Ana Duato , Maria Galiana ha concedit una entrevista a la revista 'Aviat' en què confia que tots dos paguin "el que hagin de pagar, incloent el multat, encara que sigui a terminis".

en una altra entrevista amb 'Chance', Galiana ha defensat la continuïtat dels actors en la sèrie , comparant el seu cas amb el de Leo Messi. "Jo sempre he dit que si ell segueix jugant a futbol com no seguirà Imanol a la tele".

Malgrat tot l'enrenou generat en els últims mesos, l'actriu, que fa de la mítica Herminia , assegura que tota aquesta situació beneficia la sèrie perquè "va a tenir més audiència que mai " . "A la gent li agrada molt el morbo", ha concretat Galiana.

La veterana actriu ha reconegut que no ha parlat amb Imanol Arias tot i que sí que ho ha fet amb Ana Duato , la qual assegura que el porta "de la millor manera". "És molt fort d'aguant i li ha plantat cara malgrat haver-se sentit enganyada, manipulada o el que vol que sigui ho ha tret", explicava.