Quantcast

Nou comunicat de Supersubmarina: el cantant i el bateria segueixen a la UCI

16 dies han passat des del greu accident de trànsit que ha tingut en suspens els amants de la música. Segons el comunicat publicat avui al seu web, dos dels components ja han estat donats d'alta, mentre que Jaume (guitarra) segueix a l'hospital i José (cantant) i Juanca (bateria) es mantenen a l'UCI encara estables. Aquest proper cap de setmana, la banda havia de tocar al Festival Gegant de Guadalajara , on, per cert, han tingut el detall de batejar amb el nom del grup un dels seus escenaris com a homenatge. Aquí teniu el comunicat íntegre publicat avui per Supersubmarina:

Hola,
Els components de Supersubmarina afronten una nova setmana, en les diferents fases de recuperació, després de l'accident sofert el passat diumenge 14 .

a l'alta mèdica de Fran (road manager) se sumava dijous la hospitalària de Pope, a la baixa del grup, per continuar a casa amb la recuperació i rehabilitació de cama i braç, procés que el portarà encara uns mesos.

Jaume (guitarra) va ser operat de braç i cama dijous i divendres, respectivament, i el resultat de les dues intervencions és satisfactori, tot i que haurà d'esperar unes setmanes encara per poder abandonar l'hospital.

Jose "Xinès" (cantant) i Juanca (bateria) continuen a l'UCI i ja han començat a reduir la sedació a tots dos, responent els dos de manera positiva a diferents estímuls.

En general, el quadre mèdic dels tres és encoratjador, així com les seves fases de recuperació, insistint en mantenir tota la cautela que encara requereix la situació.


Aquesta és una setmana important per controlar i consolidar aquests quadres. Seguirem informant de les novetats que es produeixin.


I un cop més, volem agrair en nom de Supersubmarina i el nostre tots els missatges i trucades de suport, així com l'alta sensibilitat i respecte per part dels grups, seguidors i promotors dels diferents esdeveniments en què havia de participar la banda.


Atentament,
Pink House Management