Quantcast

'Siete vidas, aquest gat és un perill', una comèdia per a tota la família

El 2 de setembre se estrena 'Set vides, aquest gat és un perill ', una comèdia per a tota la família protagonitzada per Kevin Spacey (House of cards). Spacey es fica en la pell d'un executiu agressiu l'ànima es queda tancada en el cos d'un pelut gat persa.

Tom Brand (Kevin Spacey ) és un crac dels negocis , està muntat en el dòlar i és un idiota integral. Aquest arriscat multimilionari s'ha proposat un objectiu i no desistirà en el seu afany fins a construir el gratacel més alt de l'hemisferi nord. Arribarà a sacrificar fins i tot l'amor de la seva família per completar una meravella arquitectònica tan titànica com el seu propi ego.

Tom viu per i per al seu treball, fins al punt que s'ha distanciat completament de la seva pobra família, inclosa la seva esposa ( Jennifer Garner) , el seu ignorat fill gran David ( Robbie Amell ) i la petita Rebecca ( Malina Weissman ), a qui li encantaria passar més temps amb el seu pare. Rebecca va a complir 11 anys i porta anys demanant-li el mateix regal: vol un gat. Tom odia els felins, però per circumstàncies de la vida acaba en una botiga d'animals màgica regentada per un senyor bastant estrany anomenat Felix Perkins ( Christopher Walken ). El estrafolari propietari té just el gat que Brand necessita: 1 gatet anomenat Sr. Pelusín.

Després de patir un fatídic accident de camí a l'aniversari de Rebecca, Tom descobreix amb horror que mentre el seu cos està en coma a l'hospital, la seva ànima ha quedat atrapada en el cos del gat. Tom intenta que la seva família s'adoni del que li ha passat però no triga a comprendre que per recuperar la seva forma humana ha de reprendre el contacte amb els seus i esdevenir el marit i el pare que es mereixen.