Quantcast

L'emotiu comiat d'Isabel Pantoja a Juan Gabriel

La sobtada mort de Joan Gabriel, el Divo Juárez, als 66 anys d'un atac de cor, ha causat una gran commoció en el món de la música.

La tonadillera Isabel Pantoja ha estat una de les més afectades per la mort del cantant, i així ho ha fet veure en un emocionant missatge carregat de sentiment al seu bloc oficial.

” Albert, en aquest moment el meu cor es va parar amb el teu. Per què no m'has esperat? Cel meu, mai sabràs com et vull … amb tota la meva ànima. Els meus respectes i admiració. com teu bé dius: gràcies per haver nascut en el mateix segle i haver pogut compartir tot amb tu. Com a família i artista. la meva família i jo estem desolats. No tenim ànims ni paraules davant aquesta inesperada pèrdua del nostre amic Albert. T'estimo amb la meva ànima . Descansa, afecte meu. T'estima la teva comare Isabel “.

El mexicà va escriure un dels èxits més grans de l'artista, 'Així va ser' i quan la sevillana va ser condemnada a la presó el 2014, li va ajudar econòmicament a pagar la fiança la primera vegada. Ell li deia una vegada i una altra que s'anés a Mèxic, que allà si la volien.