Quantcast

Una fugitiva envia una foto als mitjans en què surt més maca

Un troleo en estat pur. Així es pot definir el que va fer fa un parell de dies Amy Sharp, una jove de 18 anys que va ser detinguda per la policia de Sidney i que va fugir de la comissaria en la qual complia pena pels diferents delictes que havia comès.

el diari local '7 News Sidney' es va fer ressò de la notícia amb diversos fotos de la fugitiva, que no va dubtar a replicar la notícia i publicar al Facebook d'aquest mitjà de comunicació una fotografia seva en la qual deia que sortia molt més afavorida de la qual li havien fet en ser detinguda.

«Es pot utilitzar aquesta foto, per favor i gràcies», demanava amablement Amy Sharp, a la qual no van fer cas a la redacció d'aquesta cadena de televisió australiana.

aquest error va provocar que rastregessin la publicació realitzada i finalment va ser detinguda en un parc proper a aquesta comissaria de policia. Això sí, la seva sinceritat ha estat sorprenent.