Quantcast

Belén Esteban, 'protagonista' inesperada dels premis MTV

Malgrat que Beyoncé s'ha convertit en la reina dels MTV Video Music Awards 2016 , amb cinc premis, inclòs el cotitzat de millor vídeo, la protagonista de la nit, almenys per als fans espanyols no ha estat ella sinó Belén Esteban.

Un fotomuntatge que va circular per les xarxes socials enfadar al cantant country Wheeler Walker Jr , que desconeix la col·laboradora de 'Sálvame' i que es va indignar en assabentar-se que havia estat aquesta "intrusa" a la catifa vermella dels VMA.

"Qui cony és aquesta ? Per què permeten la seva entrada als VMAs? Vaig a pujar la seva foto i després la esborraré ", escrivia dit intèrpret a Twitter. Sí, s'havia 'empassat' que Belén Esteban havia estat allà i no, no hi havia estat.

En rebre un gran nombre de comentaris de tuiters espanyols sobre la veritable identitat de Belén Esteban, el cantant va començar a criticar a la de Sant Blai, cridant-com " vella senyora" que procedia d'un país on es menjaven "burritos" . Això de la geografia no se li dóna molt bé a Wheeler Walker Jr, al qual alguns van apuntar dient que "no actua ni a 'Parli amb elles' a les 2 de la matinada".

Quin embolic!