Quantcast

Patxi López insisteix que el PSOE no canviarà el seu 'no' a la investidura

El secretari d'Acció Política i Ciutadania del PSOE, Patxi López, ha dit que "no hi ha res que ens faci canviar la posició" respecte a donar suport a la investidura de Mariano Rajoy que se celebra els dies 30 i 31 d'agost. < / p>

En una entrevista a la Cadena Ser, López ha justificat que el pacte entre PP i Ciutadans "perpetua el model del PP que PSOE no pot donar suport".

Preguntat per les 150 mesures aprovades entre les dues formacions, la majoria de les quals estaven en l'acord signat entre PSOE i Ciutadans, ha dit que el problema rau en "el que no es recull". Per exemple, que no contemplin la derogació de la reforma laboral i que no es plantegin polítiques que "alleugin" la desigualtat, la pobresa i la precarietat laboral.

"Un Govern fa falta a Espanya, sí, però no qualsevol Govern per fer qualsevol cosa ", ha dit. Segons la seva opinió, el pacte d'investidura amb Rivera "manté la voluntat del PP".