Quantcast

Alt Urgell, 29 d'agost 2016: PEDALADA POPULAR DE FESTA MAJOR

Com ja és costum, els actes esportius també han estat presents a la Festa major de la Seu d’Urgell. Un torneig de Pàdel, futbol, petanca, aquafitnes, o la Pedalada Popular per a totes les edats, amb una participació molt familiar, han estat algunes de les propostes esportives de la festa. La pedalada ha tingut lloc aquest dilluns a les 10 del matí, amb prop de 200 participants.

Un cop finalitzada la prova, tots els participants han pogut degustar xocolata i un tall de coca. La Festa Major de la Seu d’Urgell encara té molts actes i activitats per oferir fins demà dimarts a la nit, moment en què els urgellencs podran celebrar, amb la Principal de la Bisbal, un ball de sardanes a la Plaça Catalunya a partir de les 8 del vespre i a 2/4 de 12 de la nit, el Ball de fi de festa.

Parlen al vídeo: ISIDOR ALBERICH, REGIDOR D’ESPORTS DE LA SEU D'URGELL