Quantcast

Alta Ribagorça, 29 d'agost 2016: FIRA INTERNACIONAL DEL FORMATGE A TAÜLL

Aquest cap de setmana Taüll, a l’Alta Ribagorça, ha acollit la segona fira internacional del Formatge. Un esdeveniment que ha reunït una dotzena de formatgers d’arreu del país i on també s’ha pogut veure producte holandès, italià i francès; a més de les dos formatgeries de l’Alta Ribagorça, que treballen amb matèria primera del territori fent un producte kilòmetre zero i vinculat a la terra i una de les quals es troba al mateix poble de Taüll.

A banda però dels expositors de venda de formatge, la fira també ha comptat amb parades d’altres productes agroalimentaris i artesania i nombroses activitats al llarg dels tres dies de fira per a tots els públics.

La finalitat d’aquesta fira, a banda de promocionar l’agroalimentació del territori, també és donar a conèixer els racons del poble de Taüll al voltant dels dos temples romànics. Precisment, al llarg del cap de setmana, la fira i el poble en general han rebut un gran nombre de visitants.

Parlen al vídeo: RUBEN FARELO, Formatgeria Taüll – MERITXELL RAMON, Regidora turisme Vall de Boí