Quantcast

Diana Quer no portava DNI ni diners quan va desaparèixer

Quan Diana Quer va desaparèixer la nit del 22 d'agost no portava a sobre ni el DNI, ni targetes de crèdit, ni diners efectiu, segons ha publicat ABC citant fonts de la família de la jove madrilenya. Per aquest motiu, no sembla probable que la seva desaparició fos voluntària.

Però, què va passar a les 2:30 de la matinada després que la noia de Pozuelo s'acomiadés de les seves amigues després d'haver passat la nit a les festes patronals i es disposés a emprendre el seu camí de tornada a casa a a Pobra do Caramiñal (la Corunya)?.

L'últim que se sap és que Diana Quer es va posar en contacte amb un amic a través del mòbil la matinada de la seva desaparició. Via WhatsApp li va explicar que estava realment espantada perquè algú l'estava seguint.

A les 02.38 de la matinada, Diana li envia un missatge. "M'estic acollonint un gitano m'estava trucant. M'ha dit: bruna, vine aquí".

Ell li respon: "I què li has dit?" Sense resposta. El mòbil deixa de tenir activitat.

La Guàrdia Civil busca pistes de la jove en els voltants de la casa on estiuejava amb els seus pares. A mesura que passen els dies cobra més força la hipòtesi que Diana no està al poble, encara que no es descarta res.

Els agents analitzen les torres de telefonia per rastrejar les trucades que es van realitzar les 12 hores següents a la desaparició, així com les càmeres de seguretat de la zona.

Tres denúncies de noies aquesta nit

almenys tres noies han denunciat que aquesta nit es van sentir intimidades per homes, tot i que s'ha descartat que pogués tractar-se dels firaires que aquests dies ajuden a muntar les atraccions. S'està estudiant si hi ha relació entre aquestes denúncies i la desaparició de Diana.

Vestia pantalons rosa i samarreta blanca

L'Institut Armat ha assenyalat que mesura 1 , 75 metres, té els cabells llargs llis i moreno, ulls foscos i pesa uns 55 quilos. L'última vegada que va ser vista vestia pantalons curts rosa, samarreta blanca i dessuadora i calçava sabatilles negres amb cordons