Quantcast

La broma d'un espanyol obliga a evacuar l'aeroport de Tallin

L'aeroport de Tallinn (Estònia) va ser evacuat després que un ciutadà espanyol de 35 anys fes broma sobre una bomba al seu equipatge, ha informat el diari 'Postimees'. El graciosete, les inicials són DRC, ho va fer mentre facturava el seu equipatge.

El seu suposat comentari sobre la bomba no va tenir un pèl de gràcia i 200 persones van haver de ser desallotjades fins que es va comprovar, després de registrar les seves pertinences i també la terminal, que havia estat tot una desafortunada broma. Afortunadament l'incident no va provocar la cancel·lació de cap vol.

A DRC, que va ser immediatament detingut per la policia estoniana i portat davant un jutge de guàrdia, serà condemnat a quatre mesos de presó. < / p>

La propera vegada s'ho pensarà millor.