Quantcast

Què va ser dels actors de 'Los Soprano'?

-

1
James Gandolfini: L'actor que donés vida a Tony Soprano va morir el 19 de juny de 2013 a Roma,

James Gandolfini: L'actor que donés vida a Tony Soprano va morir el 19 de juny de 2013 a Roma, Itàlia, víctima d'un atac al cor. Encara que la seva interpretació del genial cap mafiós li va valer tres premis Emmy i un Globus d'Or, no és l'únic paper que va deixar per al record. Un altre dels seus personatges més celebrats va ser la seva interpretació de Virgil en la pel·lícula 'True Romance', així com les de Wild Thing Caron a 'Allà on viuen els monstres' o el Tinent General Miller de 'In the Loop'. També va produir dos documentals per HBO, 'Alive Day Memories' i 'Wartorn', tots dos sobre les conseqüències de la guerra per als soldats americans.

Atrás