Quantcast

Rajoy: "Seria ridícul plantejar unes terceres eleccions"

El president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, ha dit aquest dissabte en l'obertura del curs polític a Cotobade (Pontevedra) que "seria ridícul plantejar" unes terceres eleccions generals, però que té "dubtes raonables" pel "comportament l'alguns ". Més enllà ha insistit que seria "molt negatiu" la repetició dels comicis i seguir amb un Govern en funcions, una "anomalia".

Rajoy ha destacat que tant Ciutadans com Coalició Canària "han fet un esforç" per arribar a un acord d'investidura i s'ha mostrat esperançat que "puguem tancar aviat un acord amb les dues forces polítiques".

No obstant això , ha dit que, ara per ara, "la formació d'un Govern a Espanya és encara avui més un desig que un fet" , alhora que ha exigit al PSOE més responsabilitat per desbloquejar la situació. < / span>

Ha recordat que la suma són 170 diputats i l'acord amb Ciutadans i CC no seria suficient per formar Govern. En aquest sentit, ha manifestat que si Pedro Sánchez vota 'no' a la seva investidura estarem en les mateixes.

"Estarem en la mateixa situació que desembre i això ja seria molt perillós per al nostre país", ha matisat.