Quantcast

Viatge pels llocs abandonats més insòlits i increïbles del món

Perdre per aquestes ciutats i llocs de la geografia mundial ha de ser tota una aventura. La natura s'ha apoderat d'aquests f antasmagóricos paisatges que es troben en el món , aquests són només alguns d'ells.

Illa de Hashima, Japó. Al sud de Nipó es troba una illa impressionant i abandonada que fins als anys 70 va ser habitada per famílies que vivien sobretot de la mina de carbó que produïa l'illa. Quan l'empresa va tancar els seus habitants van emigrar i va quedar deserta per sempre. Avui dia és propietat del govern japonès i es necessita un permís per visitar-la, encara que amb Google Maps podem recórrer-la des de casa.

Kolmanskop, Namíbia. Una altra ciutat minera abandonada en ple desert. Els seus habitants tenien un nivell de vida elevat a causa del diners que generaven els diamants.

Fortaleses Marines Maunsell, Regne Unit. Es van construir en la Segona Guerra Mundial per a la defensa del país. Les seves funcions van ser impedir l'entrada de naus alemanyes, fins i tot les aèries, i ampliar la cobertura dels radars. Algunes empreses estan interessades en treure'n algun tipus d'utilitat.

< p> Kadykchan, Rússia. Situada molt a prop del Cercle Polar Àrtic va ser un poble que va arribar a assolir els 10.000 habitants en els anys 80. Amb la caiguda de la Unió Soviètica i el declivi de les mines la ciutat va reduir la seva població en gairebé la meitat fins que l'explosió d'una de les poques mines que quedaven va propiciar l'èxode total del poble. Segons el cens rus, hi ha uns 200 habitants actualment.

Craco, Itàlia. un poble construït sobre un turó d'argila i sorra que no va ser capaç de resistir els moviments sísmics de les illes italianes. Va ser habitat fins al tercer mil·lenni abans de Crist.

Adgam, Azerbaidjan. Aquest poble abandonat es troba en un estat lamentable després de patir l'any 1993 una ofensiva militar i tots els seus habitants van ser obligats a abandonar les seves cases. Entre les tropes del país i els saquejos posteriors es va destruir gran part de la ciutat.

Pripyat, Ucraïna. Una de les ciutats més devastades per l'accident nuclear de Txernòbil l'any 1986. els seus habitants van patir greus malalties a causa de la potent radiació i la ciutat presenta un panorama fantasmagòric en cadascun dels seus llocs. S'estima que no podrà tornar a ser habitat fins d'aquí a 24.000 anys.

< / p>

hotel Ruygyong, Pyongyang. la seva construcció va començar en 1987 i prometia ser l'hotel més alt del món i tenir 3.000 habitacions, 7 restaurants, casinos i discoteques. El seu pressupost per acabar-lo en l'actualitat és de dos mil milions de dòlars.

< / p>