Quantcast

Primera llista de convocats per al Mundial de Rússia

El seleccionador nacional de futbol, ??Julen Lopetegui, ha presentat la seva primera llista per a l'amistós davant Bèlgica i el primer partit de classificació per al Mundial de Rússia de 2018 davant Liechtenstein. Destaca l'absència de Casillas, Cesc, Pedrito i Juanfran.

Entre les novetats destaquen els porters Adrián Sant Miquel (West Ham) i Pepe Reina (Nàpols) i jugadors com Marc Asensio (Reial Madrid), Javi Martínez (Bayern), Paco Alcàsser (València) i Diego Costa (Chelsea).

LLISTA dE CONVOCATS

PORTERS: David de Gea (Manchester United) , Pepe Reina (Nàpols) i Adrián Sant Miquel (West Ham).

DEFENSES: Marc Bartra (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea), Sergio Ramos (Reial Madrid), Dani Carvajal (Reial Madrid), Sergi Roberto (Barcelona) i Javi Martínez (Bayern).

CENTRECAMPISTES: Sergio Busquets (Barcelona), David Silva (Manchester City), Thiago Alcántara (Bayern ), Saúl Ñíguez (Atlètic Madrid), Koke (Atlètic Madrid), Juan Mata (Manchester United) i Marc Asensio (Reial Madrid).

DAVANTERS: Álvaro Morata (Reial Madrid), Lucas Vázquez (Reial Madrid ), Nolito (Manchester City), Paco Alcàsser (València), Diego Costa (Chelsea) i Vitolo (Sevilla).